Изработка на лого и фирмен стил

Лого и фирмен стил

Дизайн на лого

Проектираме оригинални лога (фирмен знак, фирмен надпис) и графични марки за брандиране на стоки и услуги.

След като направите заявка за изработка на лого, ще Ви изпратим формуляр, в който да впишете своите предпочитания, а след това ще разработим различни варианти докато заедно с Вас създадем уникално и ефектно лого.

Разполагаме и с подбрани и сортирани библиотеки с хиляди ефектни шрифтове и клипарт изображения, в които може се намери лого за нов бизнес или организации – безплатно или с минимална инвестиция за персонализиране и адаптация.

Фирмен стил

Съдействаме Ви за изграждане на уникален единен фирмен стил за Вашия бизнес - лого, фирмени цветове и шрифтове, дизайн на уеб сайт, визитки, бланки, пликове, покани, папки, печати и други печатни рекламни материали, както и за външна реклама

Фирменият стил често се нарича още фирмена идентичност, корпоративна идентичност или корпоративен дизайн. Единният фирмен стил е важно условие да направите своя бизнес уникален и разпознаваем, да наложите своята марка на пазара, задължителен е за успешна реклама на нова фирма, организация или маркетинг на нови стоки и услуги.

Примерни цени за изработка на лого и фирмен стил

Сканиране и векторизиране на готов фирмен знак или марка

5 - 30 лв.

Изработка на фирмен знак / търговска марка по идея на клиента

15 - 30 лв.

Уникален графичен дизайн на визитка

15 - 30 лв.

Уникален графичен дизайн на фирмена бланка

15 - 30 лв.

Уникален графичен дизайн на фирмен пощенски плик

15 - 30 лв.

Уникален графичен дизайн на фирмен печат

15 - 30 лв.

Уникален дизайн на комплект визитка, бланка, плик и печат

30 - 60 лв.

Уникален графичен дизайн на фирмена папка

30 - 60 лв.

Уникален дизайн на фирмен знак / търговска марка

30 - 300 лв.

Безплатен професионален дизайн на лого

Запознайте се с нашата комплексна услуга Бизнес старт за изработка на лого, ефектни визитни картички и сайт-визитка на изключително изгодна обща цена.

При ползване на услугата "Бизнес старт" Вие получавате практически безплатно професионален дизайн на лого заедно с изработка на сайт, визитни картички, а също така и безплатен домейн и хостинг за 12 месеца.

Регистрация на запазен знак и търговска марка

Работим съвместно със специализирани фирми, чрез които можете да регистрирате вашето лого или търговска марка в Патентното ведомство на България или в чужбина.

За повече информация, моля обадете се или изпратете запитване.