Как работим

Онлайн работа

Студио за реклама Люлин работи онлайн. Поръчка или запитване може да направите по телефон или чрез формата за поръчки в страница Контакти.

За нас това не е временна карантинна мярка, работим онлайн със стотици постоянни клиенти и с наша собствена система за дистанционна работа още от 2008 година.

Пазим архив на всички Ваши изпълнени поръчки и следващия път може да направите повторна поръчка с едно обаждане по телефона.

Работа с клиенти, ползващи смартфон или таблет

Ако сте от тези, които предпочитат да ползват Интернет и да направят поръчка чрез смартфон или таблет (а тези хора стават все повече и повече), прочетете и страницата Нов начин на работа за клиенти с мобилни устройства

Изпълнение на поръчки

Изделията се изработват след като одобрите оферта с начин на изработка и цена (когато няма обявена цена в сайта и е необходима калкулация) и графичен проект(и).

Проект(и) и оферта ще Ви изпратим след като направите поръчка в зависимост от избрания от Вас начин за комуникация - електронна поща, Вайбър или Телеграм съобщения, GSM съобщения.

Поръчки и други въпроси от наша компетентност може да обсъждаме по телефона, но действия по изпълнение на поръчки, корекции на проекти, отпечатване и изработка се предприемат само когато Вашето решение е изпратено писмено в електронна поща или съобщение по описаните горе начини.

Плащане

Ако не е договорено друго, плащането става с наложен платеж при получаване на поръчката в Еконт или Спиди, където може да платите в брой или с банкова карта.

Възможно е също плащане с банков превод, с десетцифрен код в каса на Изипей, чрез превод с ePay, а също така чрез Revolut или PayPal.

Издаваме фактури за плащане в брой, с наложен платеж или с банков превод. Цените в сайта и офертите са крайни - НЕ се начислява ДДС.

Доставки

Безплатна доставка в района на ж.к. Люлин

Извършваме безплатна доставка до адреси ж.к. Люлин (след 18 ч.).

Получаване на поръчката от наш офис в Люлин

Може да получите готовите изделия и от наш офис в ж.к. Люлин 7.

Доставка до други райони на София и страната

Доставки до други райони на София и страната се извършват с Еконт или Спиди.

Работно време

Всеки работен ден: от 10 до 20 часа. Почивни дни: от 10 до 16 часа.