Календари

Многолистов календар

Стенни многолистни календари за 2021 г.

Календарите са изключително ефикасен вид печатна реклама. Ако са красиво и интересно направени, Вашите партньори ще ги ползват в продължение на цяла година.

Нито един друг вид печатна реклама не може да привлече вниманието на хората за такъв дълъг период и да ги накара да запомнят Вашата фирма, лого и дейност.

Стенните многолистните календари са съставени от 13 или 8 листа с големи красиви снимки на различни теми. Надписът се прави върху картонената основа (гръб) в долната част на календара.

Предлагаме 25 различни по дизайн ефектни стенни многолистни календари за 2021 год.

Стенни работни календари за 2021 г.

Работен календар Голямо Мини

Стенните работни календари имат голяма цветна рекламна глава в горната част и надписът се прави върху главата, което позволява разработка на сложен индивидуален фирмен дизайн за главата на календара.

Те имат 12 месечни листа с текущ, предходен и следващ месец на всеки лист и прозорче за текущата дата. Това ги прави удобни за ежедневна работа, планиране на срокове, насрочване на срещи и точно затова се наричат "работни".

Предлагаме 7 вида стенни работни календари за 2021 год.

Цени за дизайн и печат на календари

Изпращаме конкретна оферта след запитване за вид календар от каталога (вижте прикачения файл), количество и изисквания за дизайн, както и след като изпратите данни за оформление на календара - снимки, лога, текстове, адресни данни, телефони, уеб сайт, страници в социални мрежи и каквото друго желаете да се отпечата в календарите.

Минимално количество: 25 бр. от един вид календар.

Ако нямате лого, ние ще Ви направим. Ако нямате подходящи снимки, ние ще Ви направим (занимаваме се професионално с рекламна фотография) или ще Ви предложим готови снимки от Интернет каталози с фотография.

Календар-бележници, пирамидки, настолни календари

Предлагаме също и календар бележници, тефтери, пирамидки и настолни календари за 2021 г.

Всички изделия са висококачествено българско производство.

Рекламен надпис се прави с дигитален печат, ситопечат или сухо преге (релефен сух печат) в зависимост от вида на календара и възможностите за дизайн и печат.

Изделията са представени в каталога, калкулации и оферти изпращаме след направена заявка за конкретен вид модел (посочете номер на страницата в каталога), количество и изпратени от Вас данни за отпечатване в календара - текст, данни, лого и др.

Рекламни подаръци

В приложените файлове ще намерите също каталог с рекламни подаръци. Включените в него изделия са предназначени не само за Коледни и Новогодишни подаръци, но и за предметна реклама през цялата 2021 година.

Предметите се надписват със ситопечат, тампонен печат или с лазерно гравиране, според дизайна и възможностите на материала, от който е изработено изделието.

При поръчка от каталога, моля посочете страница и каталожен номер на изделията, които Ви интересуват, за изготвяне на оферта.

Изпратете също количество на необходимите Ви рекламните предмети от всеки избран вид, текстови данни и лого, които искате да се отпечатат върху предметите. Ако имате въпроси, обадете се да ги обсъдим.

Публикували сме само един каталог за рекламни подаръци, с тези, които най-често се търсят и за улеснение на потребителите, които ще се затруднят да работят с каталози с хиляди изделия.

Ако се интересувате от рекламен подарък, който е оригинален и рядко поръчван, обадете се, разполагаме и с други каталози, ще пратим специално за Вас по електронна поща линк за сваляне и на други каталози с нестандартни и по-рядко поръчвани изделия.

За повече информация, моля обадете се или изпратете запитване.