Печати с големи размери

Дръжки за печати с гълеми размери

Цената включва предпечатна подготовка и професионален дизайн на печата. За нас печатът не е канцеларска принадлежност, а важен елемент от Вашата реклама!

  • Лесен начин да поръчате онлайн, не е необходима регистрация!
  • Високо качество на дръжката и клишето, една година гаранция!
  • Безплатна доставка на място в района на Люлин!
  • Проектът се пази при нас във Ваш персонален архив и дори след много години може да поръчате точно копие на печата!

Разгледайте Галерия печати, за да се уверите в отличния дизайн на нашите печати. Ако някой модел Ви хареса като образец, изпратете номера на модела с поръчката.

Размери и цени за печати с големи размери

модел

размер мм

3 дни

2 дни

1 ден

3 часа

301

58 х 58

35 лв.

40 лв.

45 лв.

55 лв.

302

78 х 30

30 лв.

35 лв.

40 лв.

50 лв.

303

78 х 48

30 лв.

35 лв.

40 лв.

50 лв.

304

78 х 62

40 лв.

45 лв.

50 лв.

60 лв.

305

78 х 78

50 лв.

55 лв.

60 лв.

70 лв.

306

102 х 31

30 лв.

35 лв.

40 лв.

50 лв.

307

102 х 53

45 лв.

50 лв.

55 лв.

65 лв.

308

102 х 70

55 лв.

60 лв.

65 лв.

75 лв.

309

117 х 78

70 лв.

75 лв.

80 лв.

90 лв.

Забележки:

Срок за изработка по-кратък от 2 работни дни се изпълнява при техническа възможност.

Цените не включват мастилен тампон за голям печат, ако Ви е необходим и голям мастилен тампон, доставката и цената за тампон (и / или мастило) се съгласуват допълнително.

Срокът и цената за доставка на мастилени тампони за големи печати с размер над 70 мм на някоя от страните понякога зависи от наличността и цената в конкретен момент при вносители на консумативи за печати и се съгласува допълнително след като изпратите поръчка.

Изработка на филм за печати с големи размери

В някои случаи, макар и рядко, при изработка на печати с много големи размери или с големи плътни печатни елементи, за постигане на отлично качество се налага изработка на специален филм с експонатор във външна фирма за изработка на полиграфически печатни пластини.

Дали това е необходимо ще можем да преценим след като видим Вашия проект или изисквания за изработка на печат, изпратения текст, лого или друга илюстрация за поместване в печата.

Когато това е необходимо, ще Ви предупредим преди да приемем поръчката и да разработим проект. Цената за изработка на филм е 10 лв. и срокът за изработка се удължава с 1-2 работни дни.

Особености при работа с големи печати

Печатите с големи размери изискват силен натиск за поставяне на добър отпечатък. Затова те се изработват със здрави дръжки, при които печатащата основа на дръжката не се изкривява от натиска при печатане.

Между клишето и дръжката на печата има еластична амортизираща подложка, която поема неравностите под документа и помага за постигане на добър отпечатък дори при неравна повърхност (бюро, маса, кашон и др.).

Изработката на печати с много големи размери или съдържащи големи плътни елементи за отпечатване може да създава проблеми. За да избегнете разочарования и да получите печат, който наистина да върши работата, която очаквате, моля прочетете статията ни относно изработката на печати с големи размери за печат върху пликове, торбички и опаковки.

Тампони и мастила за големи печати

Работата с печат с голям размер изисква и голям тампон с мастило за печата. Предлагаме големи мастилни тампони, включително за най-големите дръжки за печати.

Големите мастилни тампони са сухи. Към тях можете да закупите и мастило с цвят по избор - черно, червено, синьо, зелено, виолетово или невидимо (вижда се на ултравиолетова светлина).

Печатите с големи размери изразходват повече мастилото при печатане. За интензивна производствена употреба на големи печати (примерно печат върху кашони) предлагаме мастило за печати в опаковки по 1 литър.

Как да направите поръчка?

Попълнете формата за поръчки, изпратете имейл или се обадете по телефона. Ако имате готов проект за печата или лого, изпратете файл с поръчката.

За печат на фирма или организация посочете ЕИК (Булстат), название на фирмата (организацията), име и телефон за връзка. Ние сваляме служебно решението за регистрация от Търговския регистър или от регистър Булстат.

Нашите телефони и електронна поща са посочени в страницата за контакти.

Изпълнение

Печатът се изработва след като утвърдите проект за дизайн на печата, който ще Ви изпратим по електронна поща. Ако имате забележки, ще направим следващ проект и така докато одобрите проект за печата си.

Безплатна доставка за района на Люлин

Извършваме безплатни доставки с наш куриер в района на ж.к. Люлин.

Получаване на поръчката от наш офис в Люлин

Може да получите готовия печат и от наш офис в Люлин - 7. Съгласува се допълнително.

Доставки за други райони

Доставки за други квартали на София и страната се извършват с куриерска фирма Еконт и съгласно нейния ценоразпис.

Плащане

Плащате в брой при получаване и приемане без забележки на готовия печат. При доставка с куриер или до офис на Еконт / Спиди може да платите и с банкова карта.

Ако желаете плащане по банков път, ще Ви изпратим фактура за плащане с платежно нареждане.

Възможно е също и плащане чрез PayPal и EasyPay.

Гаранция

Гаранционният срок на печата е 12 месеца.

Цените са крайни. Не се начислява ДДС. Отстъпки за количества.