Работа с клиенти, ползващи смартфон или таблет

Нов начин на работа за клиенти с мобилни устройства

Разработихме нов начин на работа по поръчки за да улесним онези клиенти, които ползват Интернет през мобилни устройства и вместо електронна поща предпочитат комуникация със съобщения чрез приложения (месинджъри) за смартфон и или таблет.

Вашите поръчки, направени от нас междинни и утвърдени за изработка крайни проекти, изпратени фактури и друга комуникация във връзка с изпълнение на поръчките Ви се публикуват в нашия сайт в страници на поръчката, достъп до които имате само Вие.

В допълнение, ако щракнете името на Вашата фирма в която и да е Ваша поръчка се отваря Вашият клиентски профил, в който може да проследите историята на всички свои предишни поръчки, направени при нас.

Страниците са достъпни с линк, който получавате със съобщение на смартфон / таблет чрез Вайбър, Телеграм, стандартен SMS или по електронна поща. Проектите могат да се преглеждат, свалят или препращат към Ваши колеги и партньори, които имат отношение към работата по поръчката.

Този начин на работа позволява бърза и удобна съвместна работа по поръчките, независимо от мястото и времето, където Вие или ние се намираме.

За да работите с нас не е необходимо да идвате в офиса ни за да “работите с компютърен оператор” като го гледате как създава дизайна на необходимото Ви изделие на монитора на неговия компютър. Всъщност пак правим същото чрез Интернет, но не идвате в офиса ни за да гледате нашия монитор, а гледате собствения си монитор във Вашия дом или офис или пък екрана на смартфона, намиращ се в джоба ви:-)

Всичко за което бихте ни питали при една среща, е публикувано в сайта ни (или може да се обсъди по телефон или електронна поща), а за да направите поръчка и да контролирате изпълнението й ползвате смартфона или таблета, с които предполагаме, също както и правим и ние, не се разделяте и носите постоянно в джоба или чантата си.

Офисът ни се намира в София, ж.к. Люлин 7, но това би имало значение за Вас само ако искате да получите поръчката си лично от нашия офис. Работейки онлайн ние работим с клиенти от цяла България, а доставки извършваме с куриерски фирми. От много години работим със стотици постоянни клиенти от цялата страна, с много от които досега не сме имали удоволствие да се срещнем лично и познаваме само гласовете им.

Можете да работите с нас и чрез настолния си компютър или лаптоп, у дома или в офиса. Не премахваме тази традиционна възможност, но ви даваме допълнително съвременно и несравнимо по-удобно средство да направите и управлявате поръчките си дори когато шофирате или сте на разходка в планината или на плажа.

Защита на Вашите лични и професионални данни

Страниците с проекти по Ваши поръчки в нашия сайт и фирмената Ви страница с всички Ваши поръчки са защитени от нежелан достъп на трети лица чрез уникален адрес на страницата с невъзможна за отгатване комбинация от текст и цифри. Тези страници не се индексират и показват и при резултати от търсене в търсачките. Сигурността на Вашите данни е от най-важно значение за нас и е гарантирана!

Достъпът до оферти, проекти и фактури по Ваши поръчки е максимално улеснен - щракнете линка изпратен от нас и ще видите историята на своите текущи и предишни поръчки където и да се намирате, по всяко време, директно от смартфона, без нужда да помните и въвеждате парола и потребителско име за вход в сайта или да влизате влизате отделно в електронната си поща.

Достъп до страниците с проекти по поръчки и до клиентския Ви профил биха имали само хора, на които Вие сами решите да изпратите линк. Ако основанието им за достъп е отпаднало, свържете се с нас и ще Ви изпратим нов линк, до който няма да имат достъп неоторизирани от Вас лица.

В случай, че не желаете да получавате съобщения относно поръчки чрез Вайбър, Телеграм или чрез CMS, пишете ни или се обадете и занапред ще комуникираме с Вас само по традиционния начин – чрез телефон и електронна поща.

Онлайн работа